Simply Cooking Vilkår

 

Bestilling

Når Simply Cooking modtager en forespørgsel, sender vi indenfor 24 timer et tilbud til den ansvarlige for arrangementet. I tilbuddet vil alle priser for den ønskede forplejning fremgå samt den aftalte menu og øvrige ydelser. Dato, lokale, antal deltagere samt alle tidspunkter for serveringer oplyst af den ansvarlige for arrangementet vil også fremgå af tilbuddet.

Kommer der rettelser eller tilføjelser til tilbuddet, retter Simply Cooking straks tilbuddet og sender et revideret tilbud til bestiller for arrangementet. Alle rettelser og tilføjelser skal ske skriftligt til Marc på arrangementer@simplycooking.dk

Alle bestillinger skal senest skriftligt bekræftes af bestiller for arrangementet på følgende tidspunkter:

 1. Bestilling af forplejning til et arrangement for mellem 10 og 50 deltagere:
  Afholder I et arrangement for mellem 10 og 50 deltagere, skal Simply Cooking have en skriftlig bekræftelse og endeligt deltagerantal senest 4 hverdage før arrangementet.
 2. Bestilling af forplejning til et arrangement for mellem 51+ deltagere:
  Afholder I et arrangement for mellem 51 og 100 deltagere, skal Simply Cooking have en skriftlig bekræftelse og endeligt deltagerantal senest 6 hverdage før arrangementet.
  Er der ændringer i tilbuddet efter bekræftelsen er modtaget, skal arrangements-bestiller skriftligt meddele disse til Marc, marc@simplycooking.dk

Har I akut behov for forplejning til et arrangement, så ring til Marc for at aftale, om det kan lade sig gøre, hvis tidsfristen for bestilling er overskredet. Telefonnummer til Marc: 22200648.

 

Afbestilling eller reducering af deltagerantal

Aflysning

 1. Ved aflysning fra 6 hverdage før arrangementets afholdelse, skal bestiller betale 25 % af hele den aftalte pris.
 2. Ved aflysning fra 3 hverdage før arrangementets afholdelse, skal bestiller betale 90 % af hele den aftalte pris.

Deltager reduktion

 1. Ved deltagerreduktion fra 6 hverdage før arrangementets afholdelse, skal bestiller betale 25 % af deltagerreduktionen.
 2. Ved deltagerreduktion fra 3 hverdage før arrangementets afholdelse, skal bestiller betale 90 % af deltagerreduktionen.

Afbestilling eller deltagerreduceringen skal sendes skriftligt til Marc, marc@simplycooking.dk

 

Betaling

Når du bestiller et arrangement, skal du angive, om du ønsker at få tilsendt en faktura via EAN eller på e-mail. For at regningen kan komme rettidigt og korrekt frem, er det vigtigt, at vi har alle oplysninger, vi skal bruge.

For at undgå et gebyr, skal alle arrangementer (der ikke bestilles via vores konferenceafdeling) bestilles via vores onlineshop. Det koster 100 kr., hvis ordren ikke er bestilt via onlineshoppen.

 

Afhentning og levering

Simply Cooking holder åbent alle hverdage fra kl. 08.00 – 15.00. Så ønsker du en levering i dette tidsrum, betales der en fast leveringspris efter aftale. Ønsker du levering udover åbningstiden kontakt venligst Marc på arrangementer@simplycooking.dk for pris for dette.

Alt service skal sættes tilbage på vognen efter endt arrangement, Simply Cooking afhenter dette. Hvis der ikke er ryddet op, vil der komme personaletimer på din faktura til oprydning.
Hvis det aftales, at der på et sent aftenarrangement ikke er studentermedhjælpere på, er vi nødt til at sætte personaletimer på din faktura til opvask.

 

Personale

Ønsker du studentermedhjælpere til dit arrangement, betales de pr. påbegyndt time Kr. 200,00 pr. person. Ligger dit arrangement på en helligdag eller udover kantinens åbningstid, skal der ydermere betales for kokketimer kr. 375,00 pr. time pr. person.

Du skal regne med, at personalet møder ind før arrangements start for at sætte op, og bliver efter arrangements afslutning for at rydde op. Hvad tid personalet møder/får fri afhænger af deltagerantal. Du kan kontakte Marc på arrangementer@simplycooking.dk for at høre mere.

 

Ris og ros

Vi arbejder hårdt for, at ethvert arrangement forløber gnidningsfrit fra start til slut. Vi vil derfor gerne høre fra dig, hvis du har ris eller ros til et arrangement. Du kan skrive til marc@simplycooking.dk.